Do. 26-4: Concordia Filmavond met ’30 Years Of Rieu’

Haastrecht – Donderdag 26 april is er weer een Concordia Filmavond in Theater Concordia Haastrecht. ‘The Magic Of Maastricht: 30 Years Of Rieu’ van André Rieu is een opname van het live optreden in Maastricht. André Rieu en zijn Johann Strauss Orchestra brengen een nieuw eerbetoon aan het eeuwige thema ‘de liefde’ aan de hand van beroemde lovesongs.

En zoals ook elk jaar, brengen André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest, hulde aan de liefde tijdens een concert in Maastricht met 80.000 fans. Deze editie was extra aangrijpend want het orkest vierde dit jaar haar 30ste verjaardag. André Rieu vertolkte er een onweerstaanbare selectie van prachtige ballades zoals ‘Ballade pour Adeline’ en ‘Love Me Tender’, gekoppeld aan enkele tijdloze melodieën zoals ‘O’Sole Mio’ en ‘Plaisir d’amour’ en bekende walsen die Rieu groot maakten zoals ‘De blauwe Donau’ en de ‘Radetsky Mars’.

Concordia Filmavond begint donderdag 26 april om 20.15 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à 8 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Advertisements

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl

26-04-2018 14:52