Do. 26-4: Oranjenacht met De Foute DJ bij StudioGonz

Gouda – Oranjenacht. Je kent het wel, heel Nederland viert feest, overal is het een grote oranje bende, en je vraagt je af waar het nou ECHT gebeurt! Oranjenacht 2018 wordt, net als vorig jaar, in StudioGonz gevierd met muziek van onze meest foute DJ, diegene waarbij je denkt: O NEE! Wat een foute muziek, wat een bende, wat een chaos, maar VET! Dansen, bier, bier en nog meer bier, FEEST! en de volgende avond wakker worden en denken: gelukkig hebben we de foto’s niet!

Wat de De Foute DJ en Foute VJ je te bieden hebben? Dat is niet in woorden te omschrijven, het is een gevoel, een ervaring. Zo’n ervaring waarbij de helft nooit meer wilt komen en waarbij de andere helft op dezelfde golflengte zit als de DJ&VJ, en HE-LE-MAAL loessoe kunnen gaan op de beats van Rage Against the Machine, afgewisseld door Vato Gonzales, De Indische Waterlelies en natuurlijk de niet-te-ontbreken hits van Zillertaler, Los Colorados, Nirvana, Paul Anka, De Heideroosjes, Charly Lownoise, Prodigy, BOO!, Django f*cking Wagner, Dolly Parton, Snollebollekes, Deorro, ABBA, Ruffneck en natuurlijk de niet te ontbreken nooit te vergeten KLAUS WUNDERLICH!

Kom langs! Nee, kom binnen! Laat je verrassen en verbazen, feest gezellig mee! Entree is gratis. Minimale leeftijd: 18 jaar, legitimatie verplicht. Dresscode: morse (of gewoon wat je zelf lekker vind zitten). Deur open van 21.00 tot 00.00 uur en op=op weg=pech vol=vol druk=ruk

Advertisements

Op veler verzoek kan wel een kaartje in de VVK gekocht worden voor het symbolische bedrag van 1 euro (0,50 euro voor StudioGonzers). Hiermee ben je verzekerd van een plekkie op het meest gewilde, geweldige en fantastische feest van Gouda en omstreken.

Facebook event

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl

26-04-2018 14:58