Do.26-11: Veilig op weg met uw rollator

Het rollatorgebruik in Nederland is gegroeid en nog steeds groeiende. Door verkeerd gebruik van de rollator nemen ook de valincidenten per jaar toe. Dat kunnen we voorkomen! Een goede gebruiksinstructie en een juiste afstelling van de rollator voorkomt ongevallen. Daarom organiseren Bravo!+Plus en Praktijk Oefentherapie Cesar Reeuwijk een speciale Workshop veilig op weg met uw rollator op donderdag 26 november.

Bent u in het bezit van een rollator of overweegt u er een aan te schaffen, dan is deze dag echt iets voor u. Om 10.00 uur krijgt u deskundige uitleg van Nelly Pijper, oefentherapeute Cesar. Zij legt uit waar de rollator voor bedoeld is en hoe u hem het beste kan gebruiken. Hierna wordt uw rollator nagekeken en zo nodig gerepareerd. Ook zal uw rollator deskundig afgesteld worden naar uw lengte. Als de rollator weer helemaal goedgekeurd is mag u een oefen parcours lopen met hindernissen waarna uw rollator nog een opfris/poets beurt kan krijgen. Al met al een zeer nuttige en leerzame ochtend om aan mee te doen.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op donderdag 26 november om 10.00 uur in Dienstencentrum Rijngaarde in Bodegraven. Deelname is gratis. Meer informatie 0172-618484.

Advertisements