Do.26-11: Film: La Famille Bélier

De theaterzaal van het Evertshuis wordt donderdagavond 26 november omgetoverd tot een gezellige bioscoopzaal waar het Franse drama ‘La Famille Bélier wordt vertoond.

De film vertelt het verhaal van het gezin Bélier. De familie is doof, behalve hun oudste dochter Paula. Zij is de onmisbare tolk in het dagelijks leven van haar ouders, waar zij met name een belangrijke rol speelt in het managen van de familieboerderij.
Plots ontdekt Paula dat ze geweldig kan zingen en wordt ze voor de keuze gesteld. Thuis blijven of haar droom najagen? Een moeilijke keuze waarbij ze stuit op onbegrip bij haar familie.
Lukt het Paula om uit te vliegen zonder haar afkomst te verloochenen en weet ze haar moeder zodanig te raken dat deze voor het eerst een horende daadwerkelijk begrijpt? De antwoorden op deze en meer vragen komen in het slot samen en zien we hoe Paula letterlijk en figuurlijk écht haar stem vindt.

Welkom! Donderdag 26 november, aanvang 20.30 uur.

Kaarten à € 8,50 (incl. pauze consumptie) zijn verkrijgbaar via de website www.evertshuis.nl of via de theaterkassa (0172-618484), Julianastraat 4, Bodegraven.