Do. 26-10: Concordia Filmavond met Soof 2

Haastrecht – Soof 2 is nog geen tien minuten goed en wel aan de gang, of het hoge woord is er al uit: Kasper wil van Soof scheiden. Zelfs de ellenlange sessies met de relatietherapeut hebben niet kunnen voorkomen dat hun huwelijk op de klippen is gelopen. Het enige wat nog rest, is de vraag naar wie de therapeut de factuur moet opsturen. Zoals je mag verwachten van een romantische komedie ligt de humor er telkens duimdik bovenop en zijn de grappen prima getimed.

Met Soof 2 maakt regisseur Esmée Lammes een vervolg op de succesvolle romantische komedie Soof, geïnspireerd op de columns van Sylvia Witteman. Met rollen van o.a. Daan Schuurmans, Fedja van Huêt, Lies Visschedijk, Achmed Akkabi, Anneke Blok, Maryam Hassouni, Pip Pellens, Birgit Schuurman, Patrick Stoof, Dick van den Toorn, Dan Karaty en Oscar Aerts.

Concordia Filmavond begint donderdag 26 oktober om 20.15 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à € 8,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).