Do.26-02: Winterspelletjes en lipdub bij Bibelebonz

MiniBonz

Op de MegaBonz staat allemaal leuk speelgoed: de Winterspelletjes. Je kunt ijspegels vangen, tafelijshockey spelen en met sneeuwballen rollen. Daar gaan jullie vanochtend heerlijk mee spelen. En ‘s middags gaan we even naar het park, eendjes voeren en lekker voetballen.

MiddenBonz

Advertisements

We spelen vandaag allemaal Winterspelletjes. Zo mag je op de tandemski. Met z’n 4-en proberen om vooruit te komen. Dat lukt alleen als je precies tegelijk beweegt. Dat wordt vallen en dat wordt lachen!

MegaBonz en TienerBonz

Weet jij wat een lipdub is? Google maar even. Gaan wij ook maken, zo’n cool filmpje dat in één keer wordt opgenomen, en waarin iedereen playbackt en iets uitbeeldt. Er komt een professionele cameraman, en jullie gaan het eerst goed oefenen. En het resultaat komt natuurlijk op de site!


Basisschoolkinderen in Gouda hebben van maandag 23 februari tot en met vrijdag 27 februari voorjaarsvakantie. Buitenschoolse opvang Bibelebonz heeft voor de kinderen een leuk programma georganiseerd. Er worden veel verschillende activiteiten aangeboden.

Buitenschoolse opvang Bibelebonz is gedurende de vakantie geopend van ’s morgens 7.00 tot ’s middags 18.00 uur.

Voor iedere groep is een apart programma samengesteld. Een paar hoogtepunten: De MiniBonz (kinderen uit groep 1 en 2) hebben maandag een themadag ‘Rood’, de MiddenBonzers (kinderen uit groep 3) gaan Chinees eten (mét stokjes!) en donderdag maken de MegaBonzers een fantastische lipdub.

Kortom: het belooft weer een vrolijke vakantie te worden op Bibelebonz!