Do. 25-10: Gouwe Dialoog in Goverwelle

Gouda – De Stichting Gouwe Dialoog organiseert in nauwe samenwerking met het Wijkteam Goverwelle een eerste ontmoeting tussen mensen die wonen in de wijk Goverwelle. Het Gouwe Dialoog vindt plaats op donderdag 25 oktober om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. De locatie is in de grote zaal van Irishof, Middenmolenplein 266 in Gouda.

De wijk is ons een zorg

Tijdens deze ontmoeting kunt u samen met andere wijkbewoners, van allerlei achtergrond en levensbeschouwing, naar voren brengen wat er speelt in uw wijk. Wat zijn uw zorgen? Welke ideeën heeft u? Wat kunt u samen met de andere bewoners zelf doen? Waar heeft u andere wijkbewoners voor en bij nodig?

De bedoeling is dat u op deze avond tijdens de ontmoeting met andere wijkbewoners een belangrijke rol speelt bij het aandragen van kwesties die u bezig houden. Deze worden dan besproken tijdens volgende Gouwe Dialogen die wij wederom samen met het wijkteam in de komende tijd organiseren. U kunt zich aanmelden via gouwedialoog@outlook.com, (onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer)

Advertisements
De wijk is onze wereld

Elkaar ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan leidt tot meer begrip voor elkaar. Het maakt het gemakkelijker om met elkaar zich in te zetten voor de wijk, zodat iedereen daar met plezier kan wonen, werken, leren, spelen en leven. Gouwe Dialoog is een initiatief van actieve en betrokken Gouwenaars en wordt van harte gesteund door de Goudse burgemeester.

Doel van de Gouwe Dialoog is om in verschillende wijken een beweging in gang te zetten waarin Gouwenaars elkaar beter gaan begrijpen en zelf meer en meer het initiatief nemen: van dialoog naar dialoog, van ontmoeting naar ontmoeting, van activiteit naar activiteit.

Bent u 25 oktober verhinderd, maar wilt u uw zorgen en ideeën wel met ons delen?
Stuur ons dan een mail via gouwedialoog@outlook.com. Wij nemen uw suggesties zeker mee!

Vragen? U kunt met de initiatiefnemers Gouwe Dialoog mailen via gouwedialoog@outlook.com. Of telefonisch contact opnemen met de voorzitter, de heer Jan C. van Ingen via 06-2412 1996.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

25-10-2018 09:00