Do. 23-11: Minisymposium Technologie & Spiritualiteit

Gouda – Degoudseschool organiseert op 23 november het Minisymposium Technologie & Spiritualiteit in de Chocoladefabriek in Gouda. Voor iedereen die oog heeft voor de veranderingen die de technologie met zich mee brengt in onze maatschappij. Het Minisymposium is opgezet als een studiemiddag, er is volop gelegenheid mee te denken en mee te discussiëren.

Op 29 juni van dit jaar werd het Minisymposium voor de eerste keer georganiseerd in de Radboud Universiteit in Nijmegen. De bijeenkomst was een succes en wordt nu herhaald bij ons in de Randstad.
Meer dan beleidsmakers onder ogen zien, veranderen technologische ontwikkelingen de vertrouwde condities van onze samenleving. We hebben de Rubicon al lang overgestoken. Traditionele culturele, cognitieve en morele patronen lijken niet meer opgewassen tegen de oneindige mogelijkheden die nieuwe technologieën met zich meebrengen.

Sprekers zijn prof. dr. Ben van Lier (Director Strategy & Innovation bijCentric) en Jonne Hoek (promovendus in de techniekfilosofie aan de Universiteit Twente). Op de website van Degoudseschool vindt u een filmpje met een impressie van het Minisymposium in juni.

Advertisements

Datum: 23 november 2017
Locatie: Chocoladefabriek Gouda- Klein Amerika 20, 2806 CA Gouda
Tijdstip: 16.00 tot 19.00 uur
Kosten: 49 euro per persoon.
Meer informatie en inschrijven: www.degoudseschool.nl

Het Minisymposium Technologie & Spiritualiteit is een activiteit van DeGoudseSchool in samenwerking met Het Vijfde Huis en partner-organisaties. DeGoudseSchool is als non-profit organisatie opgericht in 2016. DeGoudseSchool is een initiatief van prof. dr. ing. Teun Hardjono, dr. ing. Arnold Roozendaal en mr. A.H.J. Teunissen. DeGoudseSchool beoogt in maatschappij en organisaties een brug te slaan tussen technologie, spiritualiteit, kunst en wetenschap.