Do. 23-01: Wegdromen bij ‘En Route’ met Cor Bakker en Gerard Alderliefste in Bodegraven

© B. Vink

Donderdagavond 23 januari komen pianist Cor Bakker en zanger/gitarist Gerard Alderliefste naar het Evertshuis in Bodegraven. Beide heren hebben elkaar op meer dan één vlak gevonden. Allebei zijn ze, naast bewogen vertellers en gepassioneerde muzikanten, ook vader van een jong kind en ze wonen op steenworp afstand van elkaar, in het hart van de Amsterdamse Jordaan.

Dat moest wel tot iets moois leiden en dat heeft het ook gedaan. In de studio bij Cor Bakker thuis werd het plan geboren om samen op reis te gaan. ‘En route’, met liedjes uit ons collectieve geheugen. Op reis naar de tijd dat we in de auto naar Frankrijk reden en luidkeels meezongen met Gérard Lenorman, Les Poppy’s, Michel Fugain en Jacques Brel. En dat we luisterden naar prachtige chansons als ‘Les moulins de mon coeur’ van Michel Legrand en ‘Laat me’ van Ramses Shaffy. Kortom, dat wordt nostalgisch wegdromen in het Evertshuis!

Kaarten à € 21,50 (inclusief drankje) zijn online en aan de theaterkassa verkrijgbaar. Het theaterconcert begint om 20:30 uur. TIP! Boek vooraf een heerlijke THEATERHAP. Dit wordt bereidt door onze ‘huiscateraar’ chef-kok Edwin van den Heuvel van Koksvisie. Bezoekers hebben de keuze uit vlees (Boeuf Bourguignon,  gebakken aardappelen met winterse salade) of een vegetarische verrassing. Vanaf 18:30 uur in het Grand Café.

Voor meer informatie en reserveren van kaarten en de theaterhap, ga naar www.evertshuis.nl/gerard-alderliefste-cor-bakker . Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

Cor Bakker & Gerard Alderliefste – En Route

DONDERDAG 23 JANUARI 2020

Genre: Muziektheater

Aanvang: 20:30 uur

Entree: € 21,50 (inclusief drankje)

Aanvang THEATERHAP 18:30 uur, prijs € 16,50 p.p

 

23-01-2020 09:00