Enquête GOUDasfalt Next Level gelanceerd

Gouda – Gistermiddag is bij de nieuwjaarsborrel op het GOUDasfalt terrein de enquête Next Level gelanceerd. In de enquête vraagt zij Gouwenaars om mee te denken over hoe het terrein er in de toekomst uit moet komen te zien. De input wordt gebruikt bij het opstellen van een nieuw bestemmingsplan, dat in 2020 wordt ontwikkeld.

GOUDasfalt bestaat deze zomer vier jaar. Wat begon als een tijdelijk initiatief is inmiddels uitgegroeid tot een geliefd terrein voor evenementen en bedrijvigheid. Al die tijd heeft het terrein onder het bestaande bestemmingsplan gewerkt, maar in 2020 komt daar verandering in. Samen met de gemeente Gouda werkt de stichting aan het nieuwe bestemmingsplan, wat zij Next Level noemt. Daarvoor heeft zij uw input nodig! U kunt uw stem laten horen in de enquête.

Van 21 januari tot 2 februari zal ook een team van GOUDasfalt de stad intrekken met een Vespa Piaggio om aandacht voor de enquête te vragen. U kunt het team vinden bij markten, winkelcentra en scholen in Gouda en omgeving.

De enquête invullen? U vindt hem hier.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

20-01-2020 11:00