Do.21-01: Ontslagcafé Gouda

En dan komt dat bericht. Je wordt ontslagen! Wellicht zag je het aankomen, misschien kwam het als donderslag bij heldere hemel. Je werkt al jaren bij dit bedrijf of je bent vol goede moed en voornemens begonnen. En dan komt de klap. Je bent niet meer gewenst. De redenen kunnen duidelijk zijn, totaal uit de lucht gegrepen of volkomen oneerlijk. Maar ja, daar zit je dan. In die kamer of met de brief thuis op je vertrouwde bank.

Er moet veel geregeld worden. Is er nog iets aan te doen? Krijg je juridisch waar je recht op? Heb je recht op WW? Hoe zit het financieel? Wil je wel in dit beroep blijven? Hoe vind je snel een andere baan? Hoe vertel je het mijn familie en vrienden? Hoe kom je deze klap te boven? Heel veel vragen en niet genoeg antwoorden. Je moet snel handelen.

Het ontslagcafé Gouda staat iedere maand met een team van loopbaanadviseurs, juridisch en financieel experts, psychologische ondersteuning voor je klaar om je vragen te beantwoorden. De koffie staat voor je klaar op donderdag 21 januari tussen 19 en 21 uur in Het Kantoor van Nu, Peperstraat 20 in Gouda.