Do.19-11: Fotocursus Lightroom

Fotograaf Rob IJsselstein start op 19 november met een nieuwe fotocursus Lightroom. Met het programma Lightroom beheer en bewerk je al je foto’s op een gebruiksvriendelijke en intuïtieve wijze. Hoe zorg je er voor, dat je altijd je foto’s kan terugvinden? Hoe kan je handig je beste foto’s selecteren? En wat komt er bij kijken om je foto’s uiteindelijk te laten stralen?
De cursus is nuttig voor zowel nieuwe geïnteresseerden als voor gebruikers, die meer van de functionaliteiten willen weten. In vier donderdagavonden worden veel mogelijkheden besproken en gedemonstreerd. Door het beperkt aantal deelnemers (minder dan tien) is er veel persoonlijke aandacht en interactie tussen de cursisten onderling; dat verhoogt de leereffectiviteit aanzienlijk.
De kosten bedragen €70 voor de totale cursus. Dat is inclusief koffie en thee met iets lekkers. Rob geeft een eerste keer garantie: als je de eerste keer niet kan, krijg je de gelegenheid om dat op een andere datum in te halen. Meer informatie is te vinden op de website www.fotosvanrob.nl. Opgeven via de website. De sluitingsdatum voor inschrijving is 12 november.