Do. 19-01: Gratis Open lessen Jeugdtheaterhuis

Het lesseizoen van het Jeugdtheaterhuis is halverwege het jaar. Een jaar waarin het 25 jarig jubileum uitgebreid gevierd wordt met feestlessen, een grootse familievoorstelling, Meer Grimmige Sprookjes, de herneming, na 10 jaar, van de jongerenproductie Burgerschap en het uitbrengen van een jubileummagazine Speel!. Daarnaast kunnen alle kinderen en jongeren die houden van toneelspelen, zingen, dansen en acteren aan de slag bij het Jeugdtheaterhuis in Gouda. Voor wie eerst wil ervaren wat een theaterles bij het Jeugdtheaterhuis nu eigenlijk inhoud, worden er in januari weer Open lessen georganiseerd!

Gratis Open lessen op donderdag 19 januari 2017
Op donderdag 19 januari 2017 vindt er op de leslocatie Cultuurhuis Garenspinnerij een gratis open les plaats voor kinderen tussen de 4 en 6 jaar. Tijdens de open les kun je gratis meedoen en kennismaken met ons en onze activiteiten!

Programma op donderdag 19 januari, locatie: Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34, Gouda.
15.45 – 16.15 uur Open les voor kinderen 4-6 jaar

Advertisements

Aanmelden voor de Open Les kan via www.jeugdtheaterhuis.nl

Mocht je ouder zijn en ook een gratis les willen bijwonen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur dan even een e-mail info@jeugdtheaterhuis.nl.

Over het Jeugdtheaterhuis
Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken, door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunst educatieve projecten. Naast de afdeling in Leiden, is het Jeugdtheaterhuis ook actief in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Gouda en Maassluis.