Do.17-09: Van de Kaart in Gouda

In een rechte lijn van de Speelbrug naar de Spieringstraat

In het TV West programma Van de Kaart gaat Jet Sol de uitdaging aan om een kaarsrechte lijn af te leggen door onze regio. Onderweg ontmoet ze bijzondere mensen en bezoekt ze markante plekken. Op donderdag 17 september zijn Jet en haar team in Gouda en lopen zij in een rechte lijn van de Speelbrug naar de Spieringstraat.

Samen met cameravrouw Annelies Dijkman en geluidsman Kees van de Knaap gaat Jet op pad. Dwars door huizen, struinend door straten en klimmend over schuttingen ontmoeten ze onderweg allerlei opmerkelijke mensen uit de regio en verzeilen zij in hilarische situaties. Bij het eindpunt wacht Jet en haar team een groots welkom.

Van de Speelbrug naar de Spieringstraat
Op donderdag 17 september start de lijn van Jet op de Speelbrug. Het eindpunt is koekjesfabriek Punselie aan de Spieringstraat. Maar voordat Jet haar tanden in een koekje kan zetten, moet ze eerst de nodige obstakels overwinnen. Komt Jet bijvoorbeeld met droge voeten aan de overkant van de Westhaven? Gelukkig zijn de Gouwenaren behulpzaam en valt het Jet op dat er veel gelachen wordt, ondanks de soms heftige verhalen die Jet onderweg te horen krijgt.

Nodig Jet uit
Iedereen in de regio kan zich aanmelden als eindpunt van een aflevering van Van de Kaart. Nodig Jet uit om je straat, brommervrienden, breiclub of sportvereniging eindpunt te laten zijn in één van de komende afleveringen. Geef je op door een mailtje te sturen naar vandekaart@omroepwest.nl.