Do. 15-09: MMKkunst exposeert en zoekt talent

Van donderdag 15 september t/m zaterdag 17 september exposeert kunstcollectief MMKkunst uit het Groene Hart in de Agnietenkapel te Gouda. Deze historische en artistieke kapel, de Nieuwe Markt nr.100, is hartje centrum gelegen als restant van een voormalig vrouwenklooster uit de 15de eeuw. Tussentijds heeft de kapel dienst gedaan als werkplaats voor tapijtwevers, bank van lening en een postkantoor.

Momenteel is het succesvol in gebruik voor interessante exposities en meetings. MMKkunst legt de culturele lat hoog en biedt naast de expositie van zijn eigen werk tijdens de 3 dagen een actief programma aan met o.a. life muziek, poëzie, beeld en geluid. Het collectief MMKkunst wordt vertegenwoordigd door Marry Buiks (inspirerende glaskunst), Margriet Blanken (kleurrijke composities, acryl op doek), en Katinka van der Koogh (beeldende expressies, acryl op doek). MMKkunst heeft de Goudse kunstenaar Menno Meijer enthousiast bereid gevonden de expositie donderdagmiddag op originele wijze te openen onder het thema “eerst zien, dan geloven!”.

Kunst is een werkwoord

Advertisements

MMKkunst staat voor verbinden en enthousiasmeren. Kunst is een werkwoord als “niet kijken maar zien, inspireren en delen, ontdekken & ontroeren, uitdagen tot nieuwe inzichten”. Wij zijn op zoek naar de juiste wijze kunst het publiek te doen bereiken èn te laten beleven; open en eerlijk voor de kunstenaar en zijn publiek met de middelen van deze tijd. In verlenging hiervan biedt MMKkunst beginnende kunstenaars uit het Groene hart in de leeftijd tot 30 jaar de kans om op de MMKkunst expositie in september hun talent kosteloos tentoon te stellen of uit te oefenen. Het talent kan op allerlei gebied zijn, ook muzikaal talent is van harte uitgenodigd!

 

Denk je dat jouw talent geschikt is om in de kapel tentoon te stellen of uit te oefenen, meld je dan voor 27 augustus a.s. op info@mmkkunst.nl. MMKkunst zal vervolgens voor 1 september a.s. de selectie van maximaal 2 talentvolle personen bekend maken. MMKkunst heeft twee gastexposanten voor mogen selecteren: Toos Vunderink (abstract beeldhouwwerk) en Iris Rijntjes (sieraden en objecten). Veel te zien en te beleven, dus voor iedere (kunst)liefhebber het advies: mis de MMKkunst-meeting in september niet!

Volg MMKkunst ook op http:// www.mmkkunst.nl.