Do. 15-08: Brasserie en Wijnbar Genieten introduceert NJOY Foods Topkok Carl Gast in Waddinxveen

Na het succes van de NJOY vrijdagmiddagborrels (iedere twee maanden) breidt Brasserie en Wijnbar Genieten haar NJOY concept verder uit met NJOY Foods. Het nieuwe concept gaat van start op 15 augustus met niemand minder dan topkok Carl Gast. NJOY Foods is een avond vol culinaire hoogstandjes en muziek, van top tot teen verzorgd en uitgewerkt in een wisselend thema. Speciaal voor die bijzondere avonden worden de wijnbar en tuin van Genieten helemaal in stijl aangekleed. De NJOY vrijdagmiddagborrel gaat vanaf nu verder onder de naam NJOY Drinks.

Achter de eerste editie van NJOY Foods schuilen twee jonge en ambitieuze ondernemers uit Waddinxveen. Simone van Heesch is eigenaar van Brasserie en Wijnbar Genieten en het brein en de drijvende kracht achter het succes van het populaire Waddinxveense restaurant. Topkok Carl Gast ontdekte tijdens zijn wereldreis de verschillende unieke wereldkeukens. Al snel leerde hij zijn kennis en ervaring toe te passen op culinair gebied. En met succes: in het luxe Conservatorium Hotel in Amsterdam is hij werkzaam als souschef.

Tijdens de eerste NJOY Foods op 15 augustus neemt topkok Carl Gast je mee op een culinaire reis door de Aziatische keuken. Gasten krijgen een 4-gangen diner en kunnen kiezen voor een bijpassend wijnarrangement. Genieten verzorgt een dessert uit eigen keuken. Er is deze avond plaats voor 40 personen en aanmelden is verplicht. Reserveren kan via 0182-759059. Ga voor meer informatie naar https://www.genietenwaddinxveen.nl/

15-08-2019 09:00