Za. 17-08: MURIEL zingt sensuele Franstalige liedjes bij Studio Gonz

aria wil graag liefhebben, maar ze wil zich niet wil binden. Ze vreest dat haar lach gesmoord gaat raken en haar vuur gedoofd. Vol overgave geeft ze gehoor aan Le Cri de la Nuit – de lokroep van de nacht, en stort ze zich in het nachtleven.
We kunnen onze donkere kant zo vrezen, maar betekenen die instincten en stille verlangens niet stiekem juist onze kracht en vrijheid? De sensuele, Franstalige liedjes van MURIEL illustreren een actueel en confronterend verhaal over vrouw zijn binnen liefdesverhoudingen anno 2019.

17 augustus 21:00 bij STUDIO GONZ GOUDA.

MURIEL is een geëngageerde songwriter en zangeres, ze is half Frans en woont in Rotterdam. Afgelopen november kwam haar debuutalbum uit: Le Cri de la Nuit, over nachtleven, verborgen verlangens en liefde. Ze schreef, componeerde en produceerde het album zelf en heeft daarmee meteen een heel eigen wereld neergezet. Ze begeleidt zichzelf op piano en de zinnelijkheid is in elk liedje voelbaar aanwezig. Dan rauw en expressief, dan subtiel en ingetogen zingt ze over De Handen van de Cellist, De Vlucht en De Geur van Vrijheid.

Advertisements

Op deze zomeravond wordt de zaal van Studio Gonz speciaal getransformeerd tot een gezellig, intiem theatercafé. Gonz is een jeugdsociëteit zonder commerciële doeleinden. Het is onafhankelijk en wordt volledig door vrijwilligers gedraaid. Ieder weekend worden de leukste events neergezet voor een breed publiek.

De zaal is gevestigd in een vroegere garenspinnerij aan de rand van het centrum van Gouda en heeft daarmee extra allure.

13-08-2019 10:45