Do.12-11: Sleeping Romance keert terug naar Gouda

De Italiaanse hitmachine Sleeping Romance keert terug naar Gouda. Donderdagavond 12 november speelt de band in StudioGonz, met de Zeeuwse band La-Ventura als support-act.

Het concert is een herhaling van afgelopen maart toen beide bands ook samen in StudioGonz te zien waren. Destijds was Sleeping Romance voor veel mensen nog de ‘grote onbekende’, maar tijdens de Nederlandse tour in maart wist de band veel zieltjes voor zich te winnen. Dat resulteert nu in een nieuwe tour door Nederland, waarbij diverse grotere podia worden aangedaan.

Het concert in StudioGonz is destijds goed bevallen, waardoor Sleeping Romance nu terugkeert om nogmaals Gouda voor zich te veroveren. Naast de bekende hits presenteert de band nummers van het nieuwe album dat in 2016 verschijnt via het grote platenlabel Napalm Records. Dat de Italianen daar onderdak wisten te krijgen, bevestigt de groeiende status van de band.

Als support-act is wederom La-Ventura van de partij. De band uit Zeeland presenteert begin november een nieuw mini-album, waardoor ook hun show in een nieuw jasje wordt gestoken. La-Ventura is op de Nederlandse podia allang geen onbekende meer. De band stond bovendien op toonaangevende festivals als FemME en Metal Female Voices Festival in België.

De zaal opent op 12 november om 20.00 uur. De eerste band begint om 20.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via StudioGonz. Voor meer informatie: www.studiogonz.nl