Do. 12-10: Stress de baas

Rijbewijskeuringen in wijkcentrum De BuurtsteeRijbewijskeuringen in wijkcentrum De BuurtsteeDat stress de belangrijkste veroorzaker is van verzuim is geen nieuws. Dat dit veel geld kost evenmin. De manier hoe dit probleem Dat stress de belangrijkste veroorzaker is van verzuim is geen nieuws. Dat dit veel geld kost evenmin. De manier hoe dit probleem voor eens en voor altijd te tackelen wel! Daarom organiseert SuperYou “Stress de Baas” op 12 oktober in Gouda.

Interactief en netwerken
Deze onderwerpen zullen veel nieuwe inzichten opleveren. De sessies hebben een interactief karakter. Zowel tijdens het seminar als na afloop is er volop de gelegenheid om met de sprekers in gesprek te gaan. Daarnaast heb je de kans om met deelnemers van vergelijkbare organisaties te sparren over dit prangende thema.

Speciaal geschikt voor
Stress de Baas is dé plek voor iedereen die een verantwoordelijkheid heeft in het terugdringen van het ziekteverzuim binnen zijn organisatie: HR-directeuren, –managers en adviseurs, directieleden en lijnmanagers. Laat je inspireren en uitdagen!

Datum / locatie
12 oktober 2017, Best Western City Hotel Gouda

Programma
13:00 uur | Start seminar

17.00 uur | Einde seminar, start netwerkborrel

18.30 uur | Einde bijeenkomst