Do.11-12: KERSTMARKT ACTIVITEITENCENTRUM DE SCHAKEL MOORDRECHT

Na het succes van vorig jaar organiseert activiteitencentrum De Schakel wederom een kerstmarkt. Deze wordt gehouden op donderdag 11 december aan het Oosteinde 27 in Moordrecht van 18.00 uur tot 21.00 uur.

In en om het gebouw vinden diverse activiteiten plaats. Centraal staat de verkoop van (kerst)producten die gemaakt zijn door de cliënten van activiteitencentrum De Schakel en andere activiteitencentra van de Gemiva-SVG Groep in de regio. Tijdens de markt verkopen zij deze producten en demonstreren zij de diverse technieken die zij gebruiken bij het maken van de producten. Verder worden er weer oliebollen gebakken en kunnen de bezoekers genieten van warme dranken en een kopje erwtensoep. Er is een live optreden van Popkoor Pokomotion en het Fluitensemble onder leiding van Trudy Bos. Ook de kerstman ontbreekt niet. Mede dankzij de grote inzet van vrijwilligers, ouders en bedrijven kan deze kerstmarkt op deze manier plaatsvinden.

Activiteitencentrum De Schakel is één van de activiteitencentra van de Gemiva-SVG Groep waar mensen met een verstandelijke handicap werken in hun eigen tempo. In het activiteitencentrum zijn zij actief in verschillende groepen zoals de tuingroep, de papiergroep, keramiek groep, administratiegroep en kantinegroep. Vanuit De Schakel zijn zij actief in de samenleving. De Schakel maakt onderdeel uit van de Gemiva-SVG Groep. Deze organisatie ondersteunt in Zuid Holland ruim 4000 mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap of een niet-aangeboren hersenletsel.

Advertisements