Do. 11-04: Dansliefhebbers opgelet

Aanstormend danstalent vol explosiviteit en energie, dat biedt de voorstelling

‘Talent On The Move’ van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. Op donderdag 11 april te zien in het Evertshuis in Bodegraven.

‘Talent On The Move’ toont gevarieerde choreografieën van gerenommeerde en opkomende choreografen, uitgevoerd door derdejaars dansstudenten van Codarts Rotterdam. Het programma vormt een kennismaking met het veelzijdige palet van de eigentijdse dans, met bestaand repertoire van internationale topchoreografen en werk dat speciaal voor de dansers is gecreëerd. Het is een aanstekelijke show op hoog niveau, waarin de passie en energie van het podium spat: ieder jaar weer, ieder jaar anders, al meer dan tien jaar.

Advertisements

De voorstelling doet verschillende theaters in het land aan en is daarmee dé uitgelezen kans voor dansliefhebbers en -ontdekkers om een breed palet van hedendaagse dans op de voet te volgen. In deze editie choreografieën van onder meer Jiří Kylián, Cayetano Soto, Ed Wubbe, Ihsan Rustem, Marco Goecke en Stephen Shropshire.

De jaarlijkse tournee van ‘Talent On The Move’ is een gezamenlijk initiatief van het Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. Holland Dance Festival vindt haar thuisbasis in dansstad Den Haag en programmeert gedurende het jaar vooraanstaande nationale en internationale dansproducties en eigen voorstellingen, met als tweejaarlijks hoogtepunt het Holland Dance Festival in Den Haag. Codarts Rotterdam heeft zich ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande opleidingsinstituten voor eigentijdse dans in Europa. Hierdoor kunnen de studenten profiteren van Codarts’ uitstekende connecties met het internationale werkveld. Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam bieden het jonge danstalent graag een landelijk podium.

Tickets voor deze voorstelling à € 19,50 (incl. consumptie) zijn te bestellen via www.evertshuis.nl of aan de theaterkassa, Julianastraat 4, Bodegraven. Aanvang van de voorstelling is om 19:00 uur.

11-04-2019 09:00