Do.10-12: KERSTMARKT ACTIVITEITENCENTRUM DE SCHAKEL MOORDRECHT

Na het succes van vorig jaar organiseert activiteitencentrum De Schakel wederom een kerstmarkt. Deze is op donderdag 10 december aan het Oosteinde 27 in Moordrecht van 18.00 uur tot 21.00 uur.

In en om het gebouw vinden diverse activiteiten plaats. Centraal staat de verkoop van (kerst)producten die gemaakt zijn door de cliƫnten van activiteitencentrum De Schakel en andere activiteitencentra van de Gemiva-SVG Groep in de regio. Tijdens de markt verkopen zij deze producten en demonstreren zij de diverse technieken die zij gebruiken bij het maken van de ambachtelijk gemaakte producten. Verder worden er weer heerlijke oliebollen gebakken en zijn er voor de bezoekers warme dranken. Er zijn optredens van gitaar- en zanggroep Akkoord onder leiding van Arie Boers en het Muziekensemble onder leiding van Trudie Bos.

Mede dankzij de grote inzet van vrijwilligers, ouders en bedrijven kan deze kerstmarkt op deze manier plaatsvinden. Activiteitencentrum De Schakel is een activiteitencentrum waar mensen met een beperking werken in hun eigen tempo. In het activiteitencentrum zijn zij actief in verschillende groepen zoals de tuingroep, de papiergroep, keramiek groep, administratiegroep en kantinegroep. De Schakel maakt onderdeel uit van de Gemiva-SVG Groep. Deze organisatie ondersteunt in Zuid Holland ruim 4400 mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap of een niet-aangeboren hersenletsel.