Do. 10-10: Tour de Chant’ bij Brasserie en Wijnbar Genieten in Waddinxveen

Ben jij gek op Frankrijk en haar culinaire specialiteiten? Kom dan naar de tweede editie van NJOY Foods op 10 oktober bij Brasserie en Wijnbar Genieten. Van Franse wijn en chansons tot de Arc de Triomphe en de Moulin Rouge: tijdens deze nieuwe NJOY Foods waan jij je een avond lang in deze wereld. Speciaal voor deze avond heeft Brasserie en Wijnbar Genieten échte klassiekers uit de Franse keuken op het menu gezet, zoals salade nicoise, coq au vin en tarte tatin. En denk je aan Frankrijk, dan denk je aan wijn. Simone van Heesch, eigenaar van Brasserie en Wijnbar Genieten, heeft de beste Franse wijnen bij de gerechten geselecteerd.

Een speciale rol op 10 oktober is weggelegd voor de Franse chansonnier Julien Marnier. Tijdens zijn ‘tour de chant’ trakteert hij de gasten van NJOY Foods op de mooiste Franse chansons. Met bekende nummers zoals ‘Nathalie’, ‘For me Formidable’ en ‘She’ maakt hij de Franse plaatje compleet.

Gasten krijgen een 5-gangen diner met Franse specialiteiten en kunnen kiezen voor een bijpassend wijnarrangement. Er is deze avond maar beperkt plaats en aanmelden is verplicht. Reserveren kan via 0182-759059. Ga voor meer informatie naar genietenwaddinxveen.nl.

10-10-2019 09:00