Do.07-05: Open huis Boek en Troost

Stichting Boek en Troost nodigt iedereen uit Gouda en omgeving uit om de ‘winkel’ aan de Lange Tiendeweg 69 te bezoeken tijdens Open Huis ochtenden op donderdag 7, 21 en 28 mei van 10:00 tot 12:00 uur. Tijdens dit Open Huis is er ook extra aandacht voor het werk van Inez Meter, ereburger van de stad Gouda. Er zijn ingelijste teksten van haar te koop, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de stichting Boek en Troost. Daarnaast zijn er troostgevende kaarten van Plint te verkrijgen.

In de ‘winkel’ van Boek en Troost, een gastvrije plek voor mensen, die iemand door de dood verloren hebben, is er tijd voor een kop koffie of thee, het inkijken van een boek, een gesprek met lotgenoten of met één van de vrijwilligers. Het is een ruimte met boeken, poëzie en prentenboeken over sterven, rouw, troost en spiritualiteit. Zie het als een pleisterplaats voor lotgenoten. Boek en Troost hoopt de bezoekers door de boeken of door aandacht tot troost te kunnen zijn.

De reguliere openingstijden van de ‘winkel’: maandag- t/m zaterdagmiddag, van 14.00-17.00 uur. Daarnaast wordt er iedere derde zondag van de maand een Rouwcafé georganiseerd met een steeds wisselend thema.
Meer informatie is te vinden op de website: www.boek-en-troost.nl