Do.07-05: Kinderboerderij meivakantie activiteiten

Het wordt gezellig op kinderboerderij De Goudse Hofsteden tijdens de komende meivakantie (2 t/m 17 mei). Extra lang genieten, want de kinderboerderij is ook op de maandagen geopend! En voor de lunch hoeven de bezoekers niet weg, maar kunnen genieten van heerlijke poffertjes en vers gebakken pannenkoeken. Dagelijks kunnen kinderen ook in de gezellige horecaruimte komen knutselen. Daarnaast hebben we een leuk en afwisselend programma samengesteld.

Op maandag 4 en 11 mei wordt van 10.30 – 11.30 uur de dreumes- en peuterochtend gehouden. Kinderen tot 4 jaar gaan kleine dieren knuffelen in de knuffelhoek en dieren voeren onder begeleiding van een dierverzorger. Daarnaast maken ze een klein knutseltje. De bijdrage voor deze activiteit bedraagt € 3,25. Op donderdag 7 mei wordt er een creatieve workshop mozaïeken gehouden. Deelname € 5,95 inclusief ranja en wat lekkers.

Op vrijdag 8 mei van 13.00 – 14.30 uur en vrijdag 15 mei van 10.30 – 11.00 uur wordt het rondje kinderboerderij georganiseerd. Naar keuze kunnen kinderen van 4 tot en met 9 jaar op één van deze dagen meehelpen met het verzorgen van de dieren, dieren knuffelen in de knuffelhoek, samen een leuk spel doen en knutselen in de kantine. Deelname kost € 3,75. Zaterdag 9 mei wordt er een moederdagactiviteit gehad. Versier een mooi piepschuimhart om cadeau te geven. Deelname € 5,- inclusief ranja en wat lekkers. Op woensdag 13 mei tussen 11.00 – 15.00 uur kunnen kinderen een zandschilderij maken. Deelname is € 4,50.

Advertisements

Alle activiteiten en meer informatie is te vinden op de website www.kinderboerderijgouda.nl. Voor de activiteiten kunnen kinderen vooraf worden aangemeld via www.kinderboerderijgouda.nl of telefonisch: 0182-514219. Kinderen onder de zes jaar nemen deel onder begeleiding van een ouder of verzorger. De kinderboerderij is te vinden aan Bloemendaalseweg 34a te Gouda.