Do.05-03: 'Oud en Goud(s)' thema-avond voor ouderen

Op 5 maart organiseert de SP Gouda een thema avond voor ouderen in Gouda.  Te gast is Renske Leijten, woordvoerder zorg en welzijn van de SP in de tweede kamer. Daarbij wordt er een gevarieerd programma verzorgd van muziek, een korte Goudse documentaire en een quiz. De avond wordt begeleid door Hans Slooter, kandidaat Provinciale Staten Verkiezingen SP.

Unieke documentaire en muziek van eigen bodem

De avond start met een vertoning van de unieke Goudse documentaire: “bijzonder Gouda”, gemaakt door Jane ter Steege, Nico Habermehl en RTV Gouwestad. De documentaire heeft als thema “ouderen in Gouda”. De muziek wordt verzorgd door Goudse muzikanten onder begeleiding van Johan Anders.

In gesprek met Renske Leijten

Renske Leijten is gastspreker op de thema avond “Oud en Gouds”. Zij zal spreken over de terechte zorgen die veel Nederlanders hebben over de toegankelijkheid van de gezondheidszorg , de zorg voor ouderen en gehandicapten en de actuele problemen rond de PGB.  Er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen aan Renske Leijten.

Quiz “Gouda van toen”

Wat was vroeger uniek aan Gouda? Hoe zag het leven er vroeger in Gouda uit? En wat was vroeger nieuws in Gouda? Wie het weet mag het roepen tijdens de quiz “Gouda van toen”. Deze quiz is speciaal samengesteld om “Gouda van toen” samen te beleven. Voor de winnaars zijn er kleine prijzen te verdelen.


 

Toegang voor deze bijeenkomst is gratis.

Donderdag 5 maart 19:30 uur – 21:30 uur

Irishof – Middenmolenplein 266, 2807 GV Gouda