Do.04-08: Gouwe Moment in Goudse Sint Jan

Het 5e Gouwe Moment van deze zomer is op donderdag 4 augustus, van 12.00 tot 12.30 uur in de Sint Janskerk. De organisatie is in handen van de Raad van Kerken Gouda. Emeritus predikant van de Sint Janskerk Ds. G.Hette Abma zorgt voor de begeleiding en inhoud  van het Gouwe Moment. 

Even een moment voor jezelf en weg uit de drukte van alle dag? Gedurende het Gouwe Moment kan dat.  Je kunt er luisteren naar meditatieve muziek en een meditatie, een tekst lezen, een kaarsje aansteken, bidden of gewoon stil zijn. De vrije toegang tot het koor van de kerk gaat via het Tiendewegportaal aan de noordzijde van de St Jan, tegenover Achter de Kerk 2. Deze deur is open van 11.45-12.00 uur

Het Gouwe Moment is een laagdrempelig oecumenisch samenzijn uitgaande van de Raad van Kerken. Er wordt samengewerkt met  de Evangelisch Lutherse Gemeente, de Federatie van Doopsgezinden, Remonstranten en Vrijzinnig Protestanten, de International Christian Fellowship Gouda, het Oecumenisch Initiatief Gouda, de Oud-Katholieke Kerk, Sint Janskerk, Ontmoetingskerk, De Oostpoort, Pauluskerk, de Veste en Westerkerk. De gehele maand augustus is er wekelijks op donderdag een Gouwe Moment.

Advertisements