Do.02-07: Craftparty Kalligrafie

Leer in een avond om zelf creatief een korte tekst of quote te schrijven. We gaan aan de slag met fineliners, stiften, potloden, mooi papier en een dosis inspiratie. Met een paar simpele oefeningen ga je leren om creatiever met je handschrift om te gaan.

Je ziet ze op internet, tijdschriften en wandborden veel voorbij komen: die pakkende quotes die op een sierlijke en kunstige manier zijn geschreven in verschillende stijlen. Leer het zelf! Je kunt het daarna gebruiken om iemand een persoonlijk kaartje te sturen, of om je eigen favoriete quote in te kunnen lijsten. Of hang verschillende geschreven kaartjes aan een kaartenslinger ergens in huis.

We zitten deze keer in een, voor ons, nieuwe locatie: Miranda’s Bar aan de Spieringstraat 113. Dat is vlak bij de oude bieb. Wie met de auto komt, kan het beste parkeren bij Klein Amerika en vandaar een stukje lopen.

Aanmelden gaat via een mailtje sturen naar craftpartygouda@gmail.com

Kosten: 10 euro per persoon.
Wij zorgen voor materiaal en een kopje koffie of thee. Maar heb je zelf fijne stiften, of pennen en een liniaaltje, mag je die natuurlijk ook meenemen.