Do. 01-08: Activiteiten op de kinderboerderij

Volop activiteiten op de kinderboerderij tijdens de 2e week van de zomervakantie
In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Tijdens de vakantie zijn we ook op maandag geopend. Ook kunnen kinderen dagelijks in de Deel komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden, tenzij anders vermeld. Thuis gaan eten is niet nodig, op de boerderij kan ook gegeten worden, vers belegde broodjes, pannenkoeken, poffertjes en veel meer!

Dagelijks
Blacklight speurtocht, iedere dag kunnen kinderen meedoen met de blacklightspeurtocht. Met een lampje en een antwoordvel gaan ze speuren naar de juiste antwoorden. Deelname € 2,50 incl. pen.

Donderdag 1 aug Workshop schatkist of juwelenkist
De workshop wordt gegeven tussen 11.00 en 15.00 uur. Maak een prachtige juwelenkist voor al je sieraden of een schatkist voor je geld en/of “schatten”. De materialen die je kunt gebruiken zijn: verf, foam klei, glitterstenen, spiegelkarton, lint, glitters wiebeloogjes, kraaltjes, zand en schelpen. De bijdrage in de kosten is vanaf € 4,95 – € 5,95 afhankelijk van gekozen kistje en inclusief ranja en iets lekkers. Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger.

24-07-2019 19:20