Wo. 31-07: Activiteiten op de kinderboerderij

Volop activiteiten op de kinderboerderij tijdens de 2e week van de zomervakantie
In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Tijdens de vakantie zijn we ook op maandag geopend. Ook kunnen kinderen dagelijks in de Deel komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden, tenzij anders vermeld. Thuis gaan eten is niet nodig, op de boerderij kan ook gegeten worden, vers belegde broodjes, pannenkoeken, poffertjes en veel meer!

Dagelijks
Blacklight speurtocht, iedere dag kunnen kinderen meedoen met de blacklightspeurtocht. Met een lampje en een antwoordvel gaan ze speuren naar de juiste antwoorden. Deelname € 2,50 incl. pen.

Woensdag 31 juli ’s middags Avonturenmiddag
Deze middag kunnen kinderen tussen 13.00-15.00 uur meedoen aan allerlei spannende activiteiten; bootje varen, hut bouwen, popcorn maken, tijgeren onder net door. Bijdrage € 4.50 incl. ranja en iets lekkers. Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger.
24-07-2019 19:20

Advertisements