Dirk-Jan v/d Meulen wordt 3e op de halve finale NK Turnen

Afgelopen weekend was in Waalwijk de halve finale heren turnen voor de talenten t/m 2e divisie richting het NK, voor de 4e divisie en de benjaminnen (allerjongste turners) was het zaterdag hun bondskampioenschap.
Dirk-Jan v/d Meulen die uitkomt in senior 2e divisie en Ray Ngadimin die uitkomt in Instap Talenten divisie wisten zich beiden te plaatsen voor het NK dat op zaterdag 25 mei a.s. plaatsvindt in Almere.

Dirk-Jan v/d Meulen verraste vriend en vijand door knap 3e worden te worden en zich te plaatsen voor het NK Meerkamp. Ook mag hij nog uitkomen op de toestellen ringen, sprong en brug. Zijn teamgenootje David Dautzenberg kampte met een blessure en heeft maar 5 toestellen geturnd. Hij werd 10e.

Ray Ngadimin mag zich met een 12e plaats ook opmaken voor de meerkamp op 25 mei in de talenten divisie.
Kees Vermeulen – Pupil 1e divisie wist de finale net niet direct te halen en staat reserve op de lijst. Ook staat hij nog reserve op het toestel vloer. Wesley Bouman staat reserve op het toestel rek.

Advertisements

Juransly Meijers plaatst zich voor de toestellen ringen en sprong op het NK.
Voor Jens van Eijk (27e), Brian de Kort (19e), Ingo van Oldenborgh (18e) en Rinse v/d Meer (19e) valt hier het doek.

Op zaterdag hadden Pom Vooijs en Gabriël v/d Weijde hun finale in de categorie Benjamin niveau 16. Zij werden 17e en 30e. Ook Jarick had in categorie pupil 4e divisie zijn finale en hij werd 28e.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl


Download nu deGouda App voor iOS en Android

13-05-2019 09:30