Di. 30-07: Activiteiten op de kinderboerderij

Volop activiteiten op de kinderboerderij tijdens de 2e week van de zomervakantie
In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Tijdens de vakantie zijn we ook op maandag geopend. Ook kunnen kinderen dagelijks in de Deel komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden, tenzij anders vermeld. Thuis gaan eten is niet nodig, op de boerderij kan ook gegeten worden, vers belegde broodjes, pannenkoeken, poffertjes en veel meer!

Dagelijks
Blacklight speurtocht, iedere dag kunnen kinderen meedoen met de blacklightspeurtocht. Met een lampje en een antwoordvel gaan ze speuren naar de juiste antwoorden. Deelname € 2,50 incl. pen.

Dinsdag 30 juli Dreumesochtend
Voor de allerkleinsten organiseert de kinderboerderij een uurtje (10.30-11.30 uur) dierenknuffelen en ‘meehelpen’. De kinderen (tot 4 jaar) gaan samen met papa, mama, opa of oma kleine dieren knuffelen in de knuffelhoek en helpen met het voeren van de dieren. Dit onder begeleiding van een dierverzorger. Daarna maken ze een klein en eenvoudig knutseltje. De bijdrage voor deze activiteit bedraagt € 3,50.

Bijzondere workshop schilderen: Tussen 13.00 en 15.00 uur kunnen kinderen op een bijzondere manier een schilderij komen schilderen, namelijk de kwast vasthoudend met hun tenen! De allerkleinste kunnen schilderen met hun handjes met vingerverf. Trek oude kleding aan en doe gezellig mee, plezier verzekerd! Kinderen onder de 6 jaar kunnen meedoen onder begeleiding van een volwassene. Bijdrage: € 3,95 inclusief ranja en iets lekkers.

24-07-2019 19:10