Di.29-03: Geluk in/op je werk in Gouda

Hoe belangrijk is geluk in je werk voor jou? Als je aan het werk bent, maar zeker ook nu je (misschien even) zonder werk zit? Kun je je geluk beïnvloeden? En wat is daar voor nodig? Dat werk een belangrijke geluksfactor is voor veel mensen is wordt vaak onderschat.
Het thema ‘Geluk in/op je werk’ is dinsdag 29 maart a.s. het thema van de jubileumbijeenkomst van het werkcafé. Werkzoekenden in Gouda en omstreken kunnen al een aantal jaar het gratis, laagdrempelige, maandelijkse werkcafé bezoeken. Deze bijeenkomsten worden op persoonlijke titel georganiseerd door Vivier Coaching en Stone Store coaching en zijn bedoeld om mede werkzoekenden te ontmoeten en elkaar een duwtje in de rug te geven. Er worden thema’s behandeld die te maken hebben met werk zoeken en werk vinden.
Op dinsdag 29 maart a.s. ben je van half 10 tot half 1 van harte uitgenodigd bij Bfree2work in het Huis van de Stad in Gouda. Er worden verschillende workshops gegeven rond het thema Geluk in/op je werk. O.a. de workshops: Geluk kun je trainen en de (voor)waarden van geluk in/op je werk. Je bent van harte welkom om met elkaar op zoek naar geluk in je werk te gaan. Niet alleen als je werkzoekend bent, maar ook interessant voor zzp-ers en werknemers.
Meer informatie via: www.vivier.nl