Di.26-01: Bruispunt in de Lichtfabriek

Op dinsdag 26 januari vanaf 19.30 uur is Bruispunt in de Lichtfabriek (Hoge Gouwe 189). Bruispunt is een tweemaandelijks Gouds open podium voor frisse idee├źn en nieuwe acties.

Ben je enthousiast over alles wat er in Gouda gebeurt of wil je dat worden? Laat je dan inspireren bij Bruispunt. Hoe werkt het ruilsysteem L.E.T.S. Gouda en hoe kun je hier aan meedoen? Waar zijn de buurtmoestuinen in Gouda? Eetbaar Gouda heeft ze op de kaart gezet. Laat je bijpraten over de ontwikkelingen rond GOUDasfalt, het Pauzelandschap Potterspoort en Mooi Bolwerk. De stadsdichtersverkiezing komt er weer aan. Art Gouda brengt kunst tot leven in het oude Weeshuis, waar voorheen de bibliotheek zat.
In flitspresentaties komen de verschillende onderwerpen aanbod. Ook kun je bij Bruispunt tips en hulp vinden voor jouw idee of initiatief.

Iedereen is welkom en aanmelding is niet nodig. De inloop is vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Consumpties zijn voor eigen rekening. Meer informatie op goudabruist.nl.