Di.22-03: PASSIE- & PAASCONCERT ONTMOETINGSKERK WADDINXVEEN

Op dinsdag 22 maart 2016 is er het traditionele Passie- & Paasconcert van het Chr. Waddinxveens Mannenkoor “De Gouwestem” in de Ontmoetingskerk, Groensvoorde 3 te Waddinxveen. Al vele jaren genieten de Passie- & Paasconcerten van het Chr. Waddinxveens Mannenkoor “De Gouwestem” goede belangstelling.

Aan het concert van het 185 leden tellende mannenkoor van dirigent Martin Mans wordt meegewerkt door “The Martin Mans Formation”, het mannenensemble van het grote mannenkoor. Er is door de dirigent een afwisselend en luisterrijk programma samengesteld dat geheel in het teken zal staan van Passie en Pasen.

De instrumentale medewerkers aan het Passie- & Paasconcert zijn de jonge pianist Mark Brandwijk uit Krimpen aan den IJssel, die ons ook op het orgel zal begeleiden. En voor de instrumentale omlijsting zorgt panfluitiste Carina Bossenbroek. De Waddinxveense predikant Ds. T.L.J. Bos zal een kort meditatief woord spreken waarin Passie (lijden) en Pasen (opstanding) centraal staan.

Het Passie- & Paasconcert in de Ontmoetingskerk, Groensvoorde 3 begint om 20.00 uur. De kerk is open om 19.30 uur en het concert is omstreeks 21.45 uur afgelopen.

De entreeprijs is in de voorverkoop € 12,00. kinderen tot 16 jaar € 6,00. Op 22 maart aan de deur van de kerk € 15,00.

De entreebewijzen zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij:
Kantoorboekhandel Sonneveld, Kon. Wilhelminaplein 5, Waddinxveen
Ook zijn kaarten online te bestellen en veilig te betalen via de website www.degouwestem.nl
Informatie over het Passie en Paasconcert j.hoogenes@gmail.com of telefonisch: 06-22227533