Di.22-03: Blij met je benen: online seminar GHZ

Zomers geen rokjes durven dragen, vaak een moe en zwaar gevoel in je benen of misschien zelfs pijn? Veel vrouwen (maar ook mannen) hebben last van hun spataderen. Gelukkig is daar iets aan te doen. Peter Schlejen en Evert Waasdorp (beiden vaatchirurg in het Groene Hart Ziekenhuis) vertellen in een online seminar uitgebreid over dit onderwerp: wat is een spatader precies, hoe worden spataderen veroorzaakt en welke behandelingen zijn er mogelijk?

Het seminar wordt gegeven op dinsdag 22 maart 2016 van 20.00 tot 21.30 uur. Gegevens voor inschrijving worden vertrouwelijk behandeld en alleen ten behoeve van het seminar gebruikt. Op de dag van het online seminar ontvangen deelnemers een herinnering per sms.
Een online seminar is een laagdrempelige vorm van voorlichting. Deelnemers loggen thuis op de computer of tablet in om de sessie bij te wonen. Tijdens de voorlichting is er uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen. Deze vragen worden zoveel mogelijk direct beantwoord door professionals achter de schermen.

Aanmelden voor dit seminar kan via: www.onlineseminar.nl/ghz