Di. 2-10: Inspiratie Café Nelson: Gouda’s Glorie & Marokko zoals je het nog niet kende…

Gouda – We zien er naar uit dat kapper Ali Sounni komt vertellen over zijn moederland Marokko. Regelmatig neemt hij Nederlanders mee om cultuur te komen snuiven en een ander beeld te laten zien van Marokkanen, dan veel Nederlanders hebben. Vooral dat laatste en een stuk kennis over de Marokkaanse cultuur kan voor verbinding zorgen tussen bewoners uit Oost.

Naast Ali komt Maurits Tompot vertellen over onze schitterende stad. Maurits, verkozen tot meest bijzondere Gouwenaar van de stad, is een verteller en inspirator met hart en handen. In zijn tijd als beheerder van de Sint-Janskerk heeft hij duizenden mensen geïnspireerd over de geheimen van de Goudse Glazen. We zijn benieuwd wat hij deze keer in petto heeft.

De muziek komt uit de buurt en wordt verzorgd door gitarist Niek. Vaste tafelgasten zijn Theo van Loon, Gerda Paans en Arie Jan van de Wetering. Theo is een gepensioneerd missionaris en communitybuilder, Gerda is voorzitter van de ouderenbond en haar hele leven lid van het humanistisch verbond en Arie Jan is initiatiefnemer van Een Heerlijk Thuis.

Naast de presentaties is er gesprek met sprekers en elkaar, een hapje en een drankje. Het café opent rond 19.45 uur en sluit rond 21.45 uur. De presentaties beginnen 20.00 uur. Het Inspiratie Café Nelson vindt plaats in het Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79 in Gouda. Gratis toegang en parkeren, drankjes voor eigen rekening.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

02-10-2018 13:46

Advertisements