Di. 17-4: Lezing Groei & Bloei

Gouda – Houdt u van tuinen en tuinieren? Kom dan op dinsdagavond 17 april om 19.30 uur naar gebouw De Driestar-Educatief aan de Burgemeester Jamessingel 2, zaal 0.31 in Gouda voor de lezing ‘Bloesembomen en planten met imagoproblemen’ van Cor van Gelderen.

Cor van Gelderen zal twee korte lezingen houden. In het eerste gedeelte vertelt hij over bloesembomen. Elk voorjaar kijken we verlangend uit naar de prachtige plaatjes die de bloei van met name vruchtbomen opleveren. Maar welke bomen zijn nu echte toppers in het voorjaar, welke Japanse kers of appelvariant geeft het meeste voldoening en wordt uw tuin toch weer een stukje mooier?

Na de pauze vertelt deze enthousiaste auteur en beplantingsadviseur over planten en bomen met een imagoprobleem. Berken waar altijd veel troep uitvalt, blaadjes, zaden, takjes, de boom lijkt voortdurend in de rui. Hij vertelt u welke varianten u beter kunt neerzetten. Van de stekelige hulst, de ruiende berk, de treurende rhododendron en nog veel meer planten zien we de vrolijk stemmende broertjes en zusjes waar u meer plezier aan zult beleven.

Deze lezing is gratis te bezoeken voor leden van vereniging Groei & Bloei. Niet-leden betalen een entree van 5 euro. Alle bezoekers mogen gratis gebruik maken van het parkeerterrein gelegen langs het spoor tegenover de ingang van gebouw De Driestar-Educatief. Meer informatie over deze activiteit vindt men op gouda.groei.nl

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl

17-04-2018 19:40