Di. 17-4: Kennismaken met Biodanza

Gouda – Biodanza is populair, er zijn al ruim 200 groepen in Nederland waar ruim 2000 mensen wekelijks Biodanza dansen. Biodanza zorgt voor plezier, een gevoel van vrijheid en het helpt mensen met hun persoonlijke ontwikkeling. In de week van 15 tot 22 april wordt de Nationale Biodanzaweek georganiseerd zodat iedereen kan voelen wat Biodanza doet. In Gouda kan men op dinsdag 17 april van 20.00 tot ca. 22.00 uur deelnemen aan de Open kennismakingsworkshop.

Biodanza is een systeem van bewegen op muziek, waarbij plezier voorop staat. Deelnemers dansen op hun eigen manier. Het gaat niet om het leren van danspasjes. In de dans maken ze contact met zichzelf, de ander en de groep. Biodanza is aan iedereen een uitnodiging om helemaal zichzelf te zijn.

De Goudse Biodanzadocent Geny Wuestman verzorgt al vijf jaar Biodanza in De Balzaal van de Prins Willem Alexander-kazerne. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar Biodanza is dit een mooie gelegenheid om het te komen proberen. Deelname is gratis voor wie met Biodanza wil kennismaken of voor wie iemand meeneemt zonder Biodanza-ervaring.

De kennismakingsworkshop vindt plaats in De Balzaal van de Voormalige Prins Willem Alexander kazerne, Groen van Prinsterersingel 44 in Gouda. Voor aanmelden en meer info bel 06-505 69 383, mail geny@dansenleef.nl of kijk op www.dansenleef.nl

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl

17-04-2018 19:50