Di. 16-04: Lezing: Marokko – natuur en cultuur van de Hoge Atlas- Jan Blokland

Houdt u van tuinen en tuinieren? Kom dan op dinsdagavond 16 april a.s. om 19.30 uur naar gebouw ‘De Driestar-Educatief’ aan de Burgemeester Jamessingel 2, zaal 0.31 in Gouda voor de lezing van Jan Blokland.

Berbers leiden een hard bestaan in de Hoge Atlas, geen wegen, vervoer met lastdieren en moeilijk bereikbare lemen huizen gebouwd tegen steile hellingen zodat vlakke delen van de valleien beschikbaar blijven voor landbouw. U maakt kennis met het mooiste gebied van de Jebel Toubkal, de hoogste berg in Noord Afrika met fraaie landschapen, u ziet hellingen met bijzondere flora en afwisselende panorama’s met deskundig commentaar van spreker. Verder krijgt u een rondleiding door Marrakesh, een oude stad met oude bouwkunst van paleizen, moskeeën en oude stadspoorten! Een bijzondere lezing voor een ieder die van de natuur houdt.

Deze lezing is gratis te bezoeken voor leden van vereniging Groei & Bloei. Niet leden betalen een entree van €5,00. Alle bezoekers mogen gratis gebruik maken van het parkeerterrein gelegen langs het spoor tegenover de ingang van gebouw ‘De Driestar-Educatief’.

Meer informatie over deze activiteit vindt u op gouda.groei.nl

16-04-2019 09:00