Di.10-05: Mindmappen: visualiseer je ideeën

Op dinsdagavond 10 mei organiseert het ondernemersnetwerk Vrouw en Busyness Groene Hart een thema-avond over Mindmappen in het iFlow Ondernemingshuis, in Alphen aan den Rijn. Mindmappen helpt bij het visualiseren van je gedachten. Na afloop van de avond gaat iedereen met een eigen Mindmap naar huis. Professional organizer Jessica Warsosemito verzorgt de avond.

Omdat zo’n 70% van de mensen visueel is ingesteld, nemen zij informatie makkelijker en sneller op als deze ondersteund is door beeld en tekst. Het maken van een Mindmap is een effectief, creatief en overzichtelijk hulpmiddel om aantekeningen te maken en kost relatief weinig tijd. Het helpt je bij het visualiseren van je gedachten.

Zelf aan de slag
Een mindmap is handig voor bijvoorbeeld een presentatie, voor het boek dat je ooit wilt gaan schrijven of om te brainstormen. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Tijdens deze thema-avond krijg je overzicht én inzicht in je eigen bedrijf.
Jessica Warsosemito helpt mensen een optimale werk-privé balans te creëren, zodat ze de tijd hebben voor de dingen die er écht toe doen. Ze doet dit op een praktische manier. Op 10 mei gaat iedereen aan de slag; dus breng je eigen kleurpotloden, stiften of fineliners mee! De avond duurt van 19.30 tot 22.30 uur.

Advertisements

iFlow Ondernemingshuis bevindt zich aan de Europaplein 10, Alphen aan den Rijn. De locatie is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.
Vrouw en Busyness is een netwerk van vrouwelijke ondernemers. Voor leden en voor gasten die voor het eerst komen is deze avond gratis. Voor niet-leden bedragen de kosten € 20,-. Aanmelden kan via www.vrouwenbusyness.nl.