Di. 08-11: Inloop Dar-Na

Inloop Dar-Na is er speciaal voor oudere vrouwen met een multiculturele achtergrond die graag met andere vrouwen buitenshuis in contact willen komen om samen te zijn. Wij ondersteunen en ontlasten de mantelzorger en helpen het isolement waarin sommige ouderen leven te doorbreken.
Bij Dar-Na zijn er activiteiten in een gezellige en veilige omgeving waar respect is voor uw cultuur en geloof. Ook wordt er samen gegeten en gekookt. Wanneer u niet de Nederlandse taal spreekt, is dat geen probleem. Er zijn vrijwilligers die Arabisch en Berbers spreken.

Wilt u ook eens langskomen? U bent van harte welkom in het Nelson Mandela Centrum in de ruimte boven naast de lift. Heeft u moeite met vervoer? Wij denken met u mee aan een oplossing. De bijdrage in de kosten zijn 3 euro per keer, inclusief een warme maaltijd.

Dar-Na inloop is elke dinsdag van 9.30 tot 14.30 uur in het Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 77a in Gouda.
Heeft u interesse, loop gewoon binnen, aanmelden is niet nodig.

Advertisements

Ook mantelzorgers kunnen contact opnemen voor vragen en informatie zowel bij de inloop als bij Dunya Zorg en Welzijn telefoon: 0182-586611.

Dar-Na is een initiatief van Dunya Zorg en Welzijn in samen werking met Plicare en Palet Welzijn en wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Gouda.