Di.08-03: Boek en Troost start in maart met lotgenotengroepen

Als iemand die je lief hebt overlijdt, staat de wereld op zijn kop. Wat heb je dan nodig? Mensen die er voor je zijn, bij wie je je hart kunt luchten. Mensen uit de directe omgeving zijn erg belangrijk tijdens het rouwproces. Maar niet alleen uit eigen kring, ook bij lotgenoten vinden rouwenden een luisterend oor. Want wie anders snapt wat je hebt meegemaakt? (tekst geïnspireerd door Daan Westerink)
Stichting Boek en Troost nodigt je uit om deel te nemen aan de lotgenotengroepen die in maart starten. Je komt vijf ochtenden bij elkaar in besloten kring, begeleid door twee ervaren vrijwilligers om samen te praten over verdriet en verlies. Op dinsdagmorgen 8 maart (10:00-12:00 uur) wordt gestart met de eerste bijeenkomst voor iedereen die een dierbare heeft verloren. Iedere twee weken is er een bijeenkomst: 8 maart, 22 maart, 5 april, 19 april en 3 mei. Op woensdagmorgen 16 maart start de lotgenotengroep voor diegenen die een kind verloren hebben. De vijf ochtenden zijn: 16 maart, 30 maart, 13 april, 27 april en 11 mei.
Aanmelden: met naam en telefoonnummer via info@boek-en-troost.nl, telefonisch (06-57925970 dit nummer is alleen voor aanmeldingen lotgenotengroep) of loop even binnen tijdens de openingstijden van de ‘winkel’ aan de lange Tiendeweg 69 in Gouda. Totale kosten €25 (incl koffie en thee)
Meer informatie via www.boek-en-troost.nl