Di.08-03: Belastinghulp voor Goudse jongeren

Het Sociaal Team Gouda en Heloconsult gaan in samenwerking met diverse organisaties jongeren helpen bij hun belastingaangifte. Jongeren tussen de 15 en 27 jaar kunnen een afspraak maken om samen met een sociaal werker of jongerencoach digitaal aangifte te doen.

De belastinghulp is bedoeld om jongeren te leren hoe ze belastingaangifte kunnen doen. Veel jongeren doen geen belastingaangifte omdat ze niet weten hoe ze dit moeten doen. Ook weten ze soms helemaal niet dat ze belastinggeld terug kunnen krijgen. Door het samen te doen maakt de jongere kennis met het digitaal aangifte doen en kan hij of zij dit in de toekomst zelf.

Op dit moment zijn er afspraakmomenten op dinsdag 8 maart, donderdag 10 maart en 17 maart in het Nelson Mandela Centrum. Bij meer belangstelling wordt hier nog een extra afspraakmoment aan toegevoegd. Voor een afspraak of meer informatie kan je bellen naar 06 15 03 13 18.

Advertisements

Sociaal Team Gouda is er voor volwassenen en hun omgeving als ze behoefte hebben aan ondersteuning. Je kunt bij hen terecht met alle vragen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Bijvoorbeeld over je werk, inkomsten, wonen, zorg, gezondheid, mantelzorg, dagbesteding, je gezin of je relatie. Ze helpen je graag op weg. Kijk voor meer informatie over het Sociaal Team op www.sociaalteamgouda.nl