Di.07-06: Kick off bijeenkomst Nationale Ouderendag: wensen in vervulling laten gaan

Informatiebijeenkomst over de Nationale Ouderen dag, op dinsdagochtend 7 juni om 10.30 – 11.30 uur e/of donderdag 9 juni om 19.30 uur – 20.30 uur locatie Rijngaarde 1, Bodegraven.
Op vrijdag 7 oktober 2016 is het Nationale Ouderendag. Deze dag staat in het teken van wensen in vervulling te laten gaan voor ouderen. Ook willen wij in Bodegraven – Reeuwijk een bijdrage leveren aan deze dag. We willen graag een lokaal comité op te richten die wensen van ouderen in vervulling laten gaan. Het zou leuk zijn als we een gemêleerd comité kunnen vormen jong, oud ed.
Het is een initiatief van het Ouderenfonds, we kunnen hier ook ondersteuning krijgen. Enthousiast geworden en meer informatie kijk dan op http://www.nationaleouderendag.nl/.
Tijdens de informatiebijeenkomst op 7 juni of 9 juni krijgt u meer informatie over wat de Nationale Ouderendag is, wat de rol is van het comité, wat we gaan doen en wat een volgende stap zou kunnen zijn.
Vind u het leuk om te organiseren, met anderen samen te werken en wensen van ouderen in vervulling te laten gaan, dan bent u van harte welkom.