Di. 03-12: Welzijn Zuidplas beantwoordt vragen van inwoners

Weet u welke tegemoetkomingen er zijn in de gemeente Zuidplas voor mensen met een smalle beurs? Wilt u ook graag dat uw kind kan sporten en op zwemles kan of loopt u er tegenaan dat uw kind eigenlijk niet meekan op schoolreis? De gemeente Zuidplas heeft diverse regelingen getroffen waardoor uw kind wel mee kan doen.

Het kan ook zijn dat u een vraag heeft over een brief van de GR IJsselgemeenten, de belastingdienst, de zorgverzekering enz. Of u wilt zich inschrijven voor een woning, een sollicitatiebrief opstellen, een betaling regelen of een DigiD aanvragen en weet niet goed waar te beginnen. Hulp bij het aanvragen van een bijstand of andere uitkering? Zomaar een greep uit de diverse vragen die u kunt stellen aan de geschoolde vrijwilligers van de Postkamer van Welzijn Zuidplas.

In elk dorp van de gemeente Zuidplas heeft de Postkamer een inloop waar geschoolde vrijwilligers u te woord staan. In Moerkapelle staan Jan en Wim elke 2 weken voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vanaf donderdag 5 december zijn zij verhuisd naar Dorpshuis Op Moer. U kunt hier terecht om de week op donderdag tussen 10 uur en half 12. Als de vlag van Welzijn Zuidplas buiten staat, kunt u gerust binnen lopen. De eerstvolgende data zijn 5 en 19 december en 2, 16 en 30 januari. Meer info: www.welzijnzuidplas.nl

Advertisements

Overzicht:
Postkamer Nieuwerkerk aan den IJssel, Meidoorn 1a, elke maandag 13-15 uur
Postkamer Moordrecht: CJG gebouw De Kraal, Prinses Beatrixstraat 15a, elke vrijdag van 10-12 uur
Postkamer Zevenhuizen: Swanla, Burgemeester Klinkhamerweg 86, elke oneven weken op woensdag van 13 tot 14:30 uur
Postkamer Moerkapelle: Dorpshuis Op Moer, Raadhuisstraat 40, elke oneven weken op donderdag van 10 tot 11:30 uur

 

03-12-2019 09:00