Di.02-06: Polderwandeling Reeuwijk-dorp

Op dinsdagmiddag 2 juni vanaf 13:00 uur organiseert Staatsbosbeheer in samenwerking met Dhr. Vergeer een wandeling in de Reeuwijk-dorp. De deelnemers zullen genieten van de polderplanten en de prachtige natuur in dit gebied.

De Groene Hart gids neemt de deelnemers op ontdekkingsreis in een natuurgebied midden in het polderlandschap van Reeuwijk-dorp. Er bevinden zich veel soorten oorspronkelijke polderplanten die in bloei staan. Er is een waterpartij en kikkerpoel aangelegd dat passend is het boerenlandschap. Het oeverzwaluwhuis wordt ook bezocht en de Groene Hart gids geeft uitleg over de zwaluwen en het huis.

De deelnemers van deze speciale wandeling verzamelen om 13:00 uur bij de Dhr. Vergeer aan de Kerkwerk 11, 2811 KD te Reeuwijk-dorp. Er kan geparkeerd worden aan de overkant op het terrein van de Gereformeerde kerk. De wandeling zal ongeveer 2 uur duren en de totale afstand is plm. 3 kilometer. Opgeven is wel verplicht en dat kunt u doen via www.groenehartcentrum.nl of via 06-23774925 (tijdens kantooruren). De kosten, inclusief een consumptie, zijn € 8,00 en € 3,00 voor kinderen tot twaalf.

Advertisements