De WijnSpijs Wandeling in Gouda

WijnSpijs

Sinds 2010 is de WijnSpijs Wandeling al dé culinaire ontdekkingstocht, bedacht door Wouter en Laura. De eerste wandeling startte in Haarlem, de twee hadden daar allebei een eigen restaurant. Door het succes van dit evenement werd er besloten om het landelijk door te zetten. In de periode van 5 oktober tot 10 november 2019 kunnen mensen meelopen met de culinaire wandeling. In Gouda is dit op 13 oktober.

De WijnSpijs komt voor in meer dan 60 steden in Nederland. ‘’Wij werken samen met de leukste en beste ondernemers van meer dan 500 toprestaurants, die we allemaal persoonlijk kennen en waar we niet zonder kunnen!’’ Zegt WijnSpijs op hun Facebookpagina.

Wandeling
De wandeling vindt plaats op een zondagmiddag van 12 tot 17 uur. Tijdens deze middag kunnen mensen de leukste restaurants van hun favoriete stad ontdekken. Er wordt door elk restaurant een signature dish met een bijpassend glas wijn geserveerd. Mensen kunnen hier op eigen tempo bijkletsen, genieten, inspiratie opdoen en een frisse neus halen.

Advertisements

Meer dan wandelen
Ook zijn er naast de wandelingen, wijncursussen op meerdere niveau’s bijgekomen. Dit is in samenwerking met meerdere wijn gerelateerde bedrijven zoals; waanzinnige WijnReizen, Op Maat Bedrijfsuitjes, Walking Dinners en meer. Daarnaast heeft WijnSpijs een eigen magazine dat staat vol met wijnkennis, kookinspiratie en de nieuwste hotspots.

Tijdens deze dag is er een mogelijkheid om een luxe wijnreis voor twee naar Napoli te winnen. Deze reis is ter waarde van €1.350,-.

Kijk voor meer informatie op:
https://www.facebook.com/WijnSpijsWandeling/about/

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

02-10-2019 15:57