De Hypotheker Gouda is trots op nummer 1-positie website

De website van De Hypotheker is door WUA! uitgeroepen tot de beste website in de bancaire sector. In deze categorie, waarin de online prestaties van financiële dienstverleners met elkaar zijn vergeleken, behaalde zij met 73 punten de hoogste score. Hypotheker.nl komt als beste uit de bus, doordat zij de klant centraal stelt en goed inspeelt op de fases waarin een huizenkoper zich kan bevinden.

De oriëntatie op een hypotheek begint, naast aanbevelingen uit de eigen omgeving, online. De Hypotheker wil de consument tijdens dit oriëntatieproces zo goed mogelijk ondersteunen. Naast informatie en advies kom je met behulp van handige rekentools als Kan ik dit huis betalen? binnen enkele muisklikken te weten wat je maximaal kunt lenen voor je hypotheek en hoe hoog je maandlasten worden. Bovendien kunnen bezoekers allerlei handige tests doen om tot een goede beslissing te komen: kies je bijvoorbeeld voor bestaande bouw of nieuwbouw? Ook is er op de website veel nuttige informatie te vinden over belangrijke thema’s, zoals de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) of het financieren van een restschuld. Verder tref je als bezoeker actuele rentestanden aan van alle geldverstrekkers zodat je een goede vergelijking kunt maken. En als koper kun je je goed voorbereiden in je persoonlijke domein en de voortgang van je hypotheekaanvraag op de voet volgen.

Relevant en persoonlijk advies begint online
“We proberen onze klanten online zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit doen we door de juiste informatie te bieden in elke levensfase: van starter tot doorstromer, maar ook bij een scheiding of als je arbeidsongeschikt raakt. Zo helpen we om een goede keuze te maken voor de hypotheek die het beste bij je situatie past”, vertelt Pieter  Hagens van De Hypotheker Gouda. “We zien dat mensen die zich op een hypotheek oriënteren steeds beter zijn voorbereid op het eerste gesprek met de hypotheekadviseur. Vaak hebben zij op de website al berekeningen gemaakt en opgeslagen in het persoonlijk domein. Ook vullen zij meestal het intakeformulier van tevoren online in, zodat het eerste gesprek heel efficiënt verloopt. We zijn er dan ook trots op dat de website van De Hypotheker zo’n geweldige score heeft behaald.”

Advertisements