Dave en Donny Roelvink leren Goudse vriendinnen skiën

Foto: Radio 538

Goouda -De Goudse Beau Sahetapy en haar drie vriendinnen hebben maar één wens: skiën met de knappe broertjes Dave en Donny Roelvink. De dames hebben nog nooit op ski’s gestaan en willen dit het allerliefst voor het eerst met Dave en Donny proberen. Reden voor Beau om haar wens in te sturen naar ‘De Beste Wensen van 538’. Niets is te gek voor 538 en dus regelden dj’s Coen en Sander dat Beau en haar vriendinnen de middag van hun leven hebben. De vriendinnen krijgen op dit moment ski-les van de Roelvinkjes!

De Beste Wensen van 538
Een nacht doorhalen in een woonwinkel, een huiskamerconcert, skinny dippen in IJsland, met open ramen door de wasstraat rijden of een nacht raven in een treincoupé: niets is te gek tijdens ‘De Beste Wensen van 538’. December is de maand waarin 538 zorgt dat de allerleukste, ontroerendste, origineelste en tofste wensen en flapuit-beloftes van luisteraars uitkomen. In de donkere dagen voor Kerst stellen de dj’s alles in het werk om de bijzonderste wensen waar te maken. Luisteraars kunnen via de site van 538 persoonlijke wensen insturen, maar ook wensen van dierbaren uit hun omgeving laten uitkomen.

‘De Beste Wensen van 538’ is van maandag 3 december tot en met donderdag 20 december tussen 06.00 uur en 19.00 uur te volgen op Radio 538, TV 538 en 538.nl. Wensen kunnen tot en met 20 december ingestuurd worden via de site.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

06-12-2018 17:01